Bouwloket

De gemeente Noordwijk heeft de taken op het gebied van bouwen en verbouwen overgedragen aan de Omgevingsdienst West-Holland. Heeft u een vraag over bouwen, verbouwen, slopen, het kappen van een boom, of klachten over bouwen en verbouwen? Inwoners van de gemeente Noordwijk kunnen via verschillende manieren in contact komen met het Bouwloket van de omgevingsdienst.

  • Telefonisch via 071–4083200 (maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 – 14.00 uur). Buiten openingstijden kunt u een terugbelverzoek achterlaten.
  • Per e-mail via infobouwen@odwh.nl. Via deze weg kunt u ook stukken opvragen uit het bouwarchief.
  • Op afspraak in het gemeentehuis van de gemeente Noordwijk. Het Bouwloket is dinsdag, woensdag en donderdag tussen 08.30 – 12.30 uur geopend op locatie Voorstraat 42. Voor het maken van een afspraak kunt u via bovenstaande manieren contact opnemen met de Omgevingsdienst.

Vanwege de coronamaatregelen is er momenteel geen spreekuur in het gemeentehuis.

Let op: het Bouwloket is opgericht voor informatieverstrekking over wet- en regelgeving. Wilt u weten of uw plan haalbaar is? Dan adviseren wij u een vooroverleg in te dienen via het Omgevingsloket.

Heeft u vragen?

Voor vragen kunt u mailen naar infobouwen@odwh.nl.

Het Bouwloket is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 14.00 uur. Op andere tijdstippen kunt u een terugbelverzoek doen.

Telefoonnummer Bouwloket: 071 - 408 3200