Werken bij de Omgevingsdienst West-Holland

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Wil jij bijdragen aan het bewaken en verbeteren van een duurzame, veilige leefomgeving? Voel jij je thuis in een informele organisatie met een gemoedelijke sfeer? Dan hebben wij misschien wel een leuke functie voor jou.

Word trainee bij een omgevingsdienst!

Een leuke werkgever, jezelf ontwikkelen en bijdragen aan de leefomgeving! Dat wil jij toch ook? Bij de Omgevingsdiensten in Zuid-Holland leer jij het werk- en speelveld van een omgevingsdienst kennen. Een combinatie van werken, scholing en ontwikkeling; zo leer je ontdekken waar jouw kwaliteiten het beste tot zijn recht komen en waar jouw ‘stip aan de horizon’ ligt binnen één van onze organisaties. Wil jij jezelf en de leefomgeving iedere dag een stukje beter maken? Lees dan verder op deze pagina.

Werken bij de Omgevingsdienst

Bij de Omgevingsdienst West-Holland lever je een belangrijke bijdrage om de kwaliteit en veiligheid van de leefomgeving te bewaken en te verbeteren. Voor de opdrachtgevers voer je taken uit op het gebied van vergunningverlening, toezicht, handhaving en advies. Het gaat dan bijvoorbeeld over de kwaliteit van de lucht en de bodem en over mogelijke overlast door luchtverontreiniging, geur, geluid en gevaarlijke stoffen. Een baan die er toe doet!

Heeft u vragen?

U kunt uw vragen mailen naar info@odwh.nl.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 08.30 tot 13.00 uur.

Telefoonnummer: 071 – 408 3100