Werken bij de Omgevingsdienst West-Holland

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Wil jij bijdragen aan het bewaken en verbeteren van een duurzame, veilige leefomgeving? Voel jij je thuis in een informele organisatie met een gemoedelijke sfeer? Dan hebben wij misschien wel een leuke functie voor jou.

Open dag Omgevingsdiensten Zuid-Holland

Op onze open dag laten we jou zien en ervaren wat het werk van een omgevingsdienst inhoudt. Dat betekent dat er presentaties zijn over wat een omgevingsdienst is en doet. Ook kun je in gesprek met collega’s vanuit verschillende werkvelden. We laten je de meldkamer zien waar onze klachten binnenkomen en van waaruit alle calamiteiten in de regio in de gaten worden gehouden. In onze ‘VR experience room’ waan je jezelf al een echte toezichthouder!

De open dag is op 24 mei in Schiedam, op het kantoor van de DCMR Milieudienst Rijnmond. Klik hier voor meer informatie.

Werken bij de Omgevingsdienst

Bij de Omgevingsdienst West-Holland lever je een belangrijke bijdrage om de kwaliteit en veiligheid van de leefomgeving te bewaken en te verbeteren. Voor de opdrachtgevers voer je taken uit op het gebied van vergunningverlening, toezicht, handhaving en advies. Het gaat dan bijvoorbeeld over de kwaliteit van de lucht en de bodem en over mogelijke overlast door luchtverontreiniging, geur, geluid en gevaarlijke stoffen. Een baan die er toe doet!

Heeft u vragen?

U kunt uw vragen mailen naar info@odwh.nl.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 08.30 tot 13.00 uur.

Telefoonnummer: 071 – 408 3100