Open dag Omgevingsdiensten Zuid-Holland

Wil je weten of werken bij een Zuid-Hollandse Omgevingsdienst iets voor jou is? Je komt erachter op onze open dag op 24 mei!

De open dag van De Betere Wereldbaan is op vrijdag 24 mei in Schiedam, op het kantoor van de DCMR Milieudienst Rijnmond. Tijdens deze dag laten we jou zien en ervaren wat het werk van een Omgevingsdienst inhoudt. Dat betekent dat er presentaties zijn over wat we doen, maar ook dat er collega’s vanuit verschillende werkvelden aanwezig zijn om al je vragen te beantwoorden. Ook kun je de meldkamer bekijken waar klachten binnenkomen en van waaruit alle calamiteiten in de regio in de gaten worden gehouden. In de ‘VR experience room’ ervaar je bovendien een heel realistisch beeld van het werk onze toezichthouders!

Voor wie is de open dag interessant?

Wil jij in je werk graag een steentje bijdragen aan een fijne werk- en leefomgeving? Dan ben je van harte welkom. Ook als je twijfelt of je over de juiste kennis en ervaring beschikt zien we je graag; we leiden namelijk regelmatig mensen op. Het enige dat je nog hoeft te doen, is je even aanmelden via onderstaande knop!

Meld je aan!