Eenmalige aanvraag nieuwe tegoedbon

Aanvraag nieuwe tegoedbon - gemeentekeuze stap 1 van 3

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht

U heeft van uw gemeente de tegoedbon thuis ontvangen. Bent u uw tegoedbon kwijtgeraakt? Met dit formulier kunt u eenmalig een reservecode aanvragen, zolang de voorraad strekt. Vanwege drukte duurt het ongeveer 10 werkdagen voordat de nieuwe code (per e-mail) wordt opgestuurd. 
Let op, de tegoedbonnen en eenmalige reservecode kunt u pas opvragen 2 weken nadat uw gemeente de tegoedbonnen heeft verstuurd

In alle gemeenten, behalve Leiden, is het niet mogelijk een papieren reservecode te ontvangen. De tegoedbonnen worden enkel digitaal verstrekt.

In de gemeente Leiden zijn er inwoners die geen tegoedbon hebben ontvangen. Mocht dit voor u gelden, dan kunt u ook via dit formulier een tegoedbon aanvragen. U krijgt dan binnen twee weken een papieren tegoedbod met een folder en brief thuis gestuurd.

Op www.duurzaambouwloket.nl/tegoedbon-inwisselen vindt u meer informatie over de tegoedbon.

Tegoedbon

Met de tegoedbon kunt u:

  1. kiezen voor een energieadvies voor uw woning. U ontvangt de advieskosten retour. Een duurzaamheidsadviseur van Klimaatroute kijkt welke specifieke maatregelen in uw woning effectief zijn. Daarna ontvangt u een rapport met een overzicht van de stappen die u kunt zetten om uw huis nóg duurzamer te maken.
  2. ook kleine, energiebesparende producten en maatregelen gedeeltelijk of geheel financieren. Dit kan tot een maximum van 70 euro. U kunt ook verschillende aankopen combineren, maar het bedrag dat u retour ontvangt is nooit meer dan 70 euro.

 

*Ik woon in de gemeente...
*Ik ben: