Bij de Omgevingsdienst West-Holland lever je een bijdrage aan de kwaliteit en veiligheid van de leefomgeving. Wij werken in opdracht van en in samenwerking met de provincie Zuid-Holland en twaalf gemeenten in het noordelijk deel van de provincie Zuid-Holland. Met zo’n 190 deskundige en gedreven collega’s werken we aan het verbeteren van lucht en bodem en aan het terugdringen van overlast door geur, geluid en gevaarlijke stoffen. Ook de zorg voor een duurzame leefomgeving is onderdeel van ons takenpakket. Belangrijk werk. Jouw werk?

De Omgevingsdienst West-Holland zoekt een senior HR-Adviseur!

De afdeling HR is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle strategische, tactische en operationele HR-taken. In het team werk je samen met twee collega’s: een HR-adviseur en een HR-medewerker. Als senior HR-adviseur ben je de strategisch partner van het management op jouw vakgebied en meewerkend voorman van het team.

Momenteel werken wij aan een aanpassing in de structuur van de interne organisatie. Onderdeel hiervan is het programma HR in Control, dat als doel heeft om het taakveld HR intern beter te positioneren, zowel (beleids-)inhoudelijk, kwalitatief als organisatorisch. Als senior adviseur ben je hiervoor de sparringpartner en adviseur van de (tijdelijk) programmamanager.

Wat ga je doen?

• Je ontwikkelt beleid over alle HR-gerelateerde onderwerpen
• Je stuurt voor jouw rol relevante interne of externe projecten aan, of doet hier in mee
• Je ondersteunt en adviseert het management bij (complexe) personele casuïstiek

Wie ben jij?

• Je hebt een HBO- of WO werk- en denkniveau;
• Je hebt minimaal drie jaar ervaring in een vergelijkbare functie op tactisch en strategisch niveau (bij voorkeur bij de overheid);
• Je hebt kennis van en ervaring met onder andere arbeidsrecht, HR-beleid en moderne HR-instrumenten, zoals HR-analytics;
• Je bent een taakvolwassen, ondernemende en resultaatgerichte professional, die gemakkelijk schakelt op verschillende niveaus en de kunst verstaat om strategie te vertalen naar praktijk;
• Je hebt een open, collegiale en constructieve en verbindende stijl van samenwerken en bent vaardig in het opbouwen en onderhouden van relaties met (interne en externe) partners.

Wat bieden wij?

Een veelzijdige en uitdagende functie in een informele en betrokken organisatie. Ons kantoor staat op loopafstand van het station en het centrum van Leiden. We zijn goed bereikbaar met auto, trein en bus, maar er komen ook veel collega’s op de fiets. Ben jij een vroege vogel, begin je liever iets later of wil je je kinderen graag van school halen? Geen probleem, we werken met flexibele werktijden en werkplekken en je kunt ook een deel van je tijd thuiswerken.

De functie is ingedeeld in schaal 11 van de cao SGO (maximaal € 5.372 bij een 36-urige werkweek). Het salaris wordt bepaald op basis van jouw kennis, opleiding en ervaring. Je krijgt in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor de duur van 1 jaar, bij goed functioneren is de intentie om een vast dienstverband met elkaar aan te gaan. Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals:

• Reiskostenvergoeding, ontwikkelmogelijkheden en opleidingen
• Een individueel keuze budget (IKB) van 17,05 % van je salaris
• Pensioenopbouw via pensioenfonds ABP

Wil jij als senior HR-adviseur je steentje bijdragen aan onze organisatie? We horen graag van je! Je kunt je CV en een motivatie (in tekst of beeld) uiterlijk vóór maandag 3 april 2023 sturen naar PenO@odwh.nl o.v.v. vacaturenummer 2023-01.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met René van den Berge (Programmamanager HR a.i.) via 06 – 1340 0718.

Bij voldoende geschikte reacties wordt deze vacature mogelijk eerder van de website verwijderd.
De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet en bij gelijke geschiktheid gaat de interne- kandidaat voor. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.