LUMC krijgt zilveren certificaat Milieuthermometer Zorg

Het Leids Universitair Centrum (LUMC) wordt steeds groener en dat is beloond. Op dinsdag 11 september kreeg Willy Spaan – voorzitter van de Raad van Bestuur van het LUMC – het zilveren certificaat Milieuthermometer Zorg uitgereikt.

De Omgevingsdienst feliciteert het LUMC met het behalen van het certificaat, een mooi resultaat waar men trots op mag zijn.

Op initiatief van de Omgevingsdienst hebben verschillende zorgorganisaties, gemeenten, ministerie en milieuplatform zorg in de regio op 14 september 2016 de Green Deal zorg ondertekend. Met de Green Deal hebben we met elkaar afgesproken om kennis te delen en duurzaamheidsmaatregelen binnen de zorg te versnellen, door gebruik te maken van de milieuthermometer zorg.

Over de Milieuthermometer

LUMC krijgt zilveren certificaat Milieuthermometer ZorgMet de Milieuthermometer Zorg maakt een zorginstelling haar aandacht voor een duurzame bedrijfsvoering waar en zichtbaar.
De Milieuthermometer omvat de onderwerpen binnen het thema ‘Planet’ van het People-Planet-Profit gedachtegoed van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Lees meer over de Milieuthermometer op de website van het MPZ milieuplatform zorgsector.