Contact met de Omgevingsdienst

Waar vindt u ons?

Het kantoor van de Omgevingsdienst West-Holland is gevestigd in het Kantorenhuis op de Schipholweg 128, 2316 XD in Leiden.

Postadres

Omgevingsdienst West-Holland
Postbus 159
2300 AD Leiden

Contact 

De Omgevingsdienst is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 08.30 tot 13.00 uur.
Telefoonnummer: 071-4083100
Faxnummer: 071-4083101

Uw e-mail bericht kunt u sturen naar info@odwh.nl. Check eerst of er een speciaal formulier voor uw vraag of klacht is. Formulieren kunnen we sneller verwerken dan een los e-mailbericht.

Route per trein en auto

De Omgevingsdienst is goed bereikbaar per trein. Aan de voorzijde van station Leiden Centraal gaat u naar links. Loop richting het Golden Tulip hotel en steek over. Links ziet u een aantal gekleurde gebouwen. Het bruine gebouw achter het laatste gekleurde gebouw aan uw linkerhand is het Kantorenhuis van ODWH. Komt u met de auto? Hier vindt u een routebeschrijving.

 

Parkeren

Er is een beperkt aantal parkeerplekken beschikbaar bij het Kantorenhuis. U kunt uw auto in de buurt van de Omgevingsdienst parkeren. Let op, er geldt een blauwe zone. Wij beschikken over een oplaadpunt voor elektrische auto's, scooters en fietsen.

Klacht over een medewerker van de Omgevingsdienst

Als u ontevreden bent over het gedrag of de handelwijze van een medewerker van de Omgevingsdienst, kunt u een klacht indienen.

Vragen over Omgevingsvergunning bouw

De Omgevingsdienst verzorgt voor de gemeente Noordwijk de gemeentelijke taken op het gebied het toezicht op de naleving van regels op het gebied van milieu, bouwen en slopen, bestemmingsplannen en drank en horeca.

Voor vragen over bouwzaken kunnen inwoners van de gemeente Noordwijk terecht bij het Bouwloket van de Omgevingsdienst:

  • Via e-mail (ook voor het opvragen van stukken uit het bouwarchief).
  • Telefonisch op werkdagen tussen 9.00 en 14.00 uur: 071-4083200. Op andere tijdstippen kunt u een terugbelverzoek doen.
  • Op afspraak in het gemeentehuis van de gemeente Noordwijk. Voor het maken van een afspraak kunt u via bovenstaande manieren contact opnemen met de Omgevingsdienst.