Contact met de Omgevingsdienst

Waar vindt u ons?

Het kantoor van de Omgevingsdienst West-Holland is gevestigd in het Kantorenhuis op de Vondellaan 55, 2332 AA in Leiden.

Postadres

Omgevingsdienst West-Holland
Postbus 159
2300 AD Leiden

Contact 

De Omgevingsdienst is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 08.30 tot 13.00 uur.
Telefoonnummer: 071-4083100
Faxnummer: 071-4083101

Uw e-mail bericht kunt u sturen naar info@odwh.nl. Check eerst of er een speciaal formulier voor uw vraag of klacht is. Formulieren kunnen we sneller verwerken dan een los e-mailbericht.

Route per trein en auto

De Omgevingsdienst is goed bereikbaar per trein. U verlaat het station aan de voorzijde (Stationsplein). Loop naar rechts tot voorbij het Ibis Hotel. Op de kruising met de Plesmanlaan steekt u over bij de voetgangersoversteekplaats. Ga na het oversteken rechtaf (voor het 071-gebouw) onder de tunnel door. U ziet daar direct een drietal gebouwen, in het middelste gebouw bevindt zich de toegang tot het Kantorenhuis van de Omgevingsdienst.
U loopt over het trottoir om het gebouw heen, door na ongeveer 200 meter de weg naar links te volgen. Vervolgens slaat u bij de zijstraat linksaf.

Onze receptie bevindt zich op de vierde etage van de toren direct gelegen langs het spoor.

Komt u met de auto? Hier vindt u een routebeschrijving.

Parkeren

Er is een beperkt aantal parkeerplekken beschikbaar in de parkeergarage van het Kantorenhuis. De parkeerplaatsen van de Omgevingsdienst bevinden zich op etage -2. Wanneer u de parkeergarage in rijdt, rijdt u gelijk door naar de volgende roldeur om naar etage -2 te rijden. Via de hoofdingang komt u weer in de centrale hal. 

 

Klacht over een medewerker van de Omgevingsdienst

Als u ontevreden bent over het gedrag of de handelwijze van een medewerker van de Omgevingsdienst, kunt u een klacht indienen.

Vragen over Omgevingsvergunning bouw

De Omgevingsdienst verzorgt voor de gemeente Noordwijk de gemeentelijke taken op het gebied het toezicht op de naleving van regels op het gebied van milieu, bouwen en slopen, bestemmingsplannen en drank en horeca.

Voor vragen over bouwzaken kunnen inwoners van de gemeente Noordwijk terecht bij het Bouwloket van de Omgevingsdienst:

  • Via e-mail (ook voor het opvragen van stukken uit het bouwarchief).
  • Telefonisch op werkdagen tussen 9.00 en 14.00 uur: 071-4083200. Op andere tijdstippen kunt u een terugbelverzoek doen.
  • Op afspraak in het gemeentehuis van de gemeente Noordwijk. Voor het maken van een afspraak kunt u via bovenstaande manieren contact opnemen met de Omgevingsdienst.