Bouwloket Noordwijk geopend

Inwoners van de gemeente Noordwijk kunnen sinds april met al hun vragen over bouwen en verbouwen op afspraak terecht bij het Bouwloket van de Omgevingsdienst West-Holland in het gemeentehuis van Noordwijk. Dit kunnen o.a. vragen zijn over bouwen, verbouwen, slopen, het kappen van een boom, of klachten over bouw gerelateerde werkzaamheden.

Waarom een Bouwloket?

Vragen over vergunningen, bestemmingsplannen, regels en voorschriften zijn vaak technisch en ingewikkeld. Daarnaast zijn bouwactiviteiten voor direct betrokkenen en de omgeving vaak ingrijpend. Denk aan geluidsoverlast, stof, slechte bereikbaarheid maar ook (mogelijk) verandering van uitzicht. Met een Bouwloket op locatie treden wij in persoonlijk contact met de inwoner en kunnen wij hen beter van dienst zijn.

Dit is het eerste Bouwloket op locatie van de Omgevingsdienst en deze is zeer positief ontvangen. In een nagenoeg volledig gedigitaliseerde wereld moet men niet vergeten dat klanten ook behoefte hebben aan ouderwets 1-op-1 contact. Het blijkt een gewenste aanvulling, op onze telefonische en digitale bereikbaarheid. Onze Bouwloket medewerkers Clara Kralt en Arie de Jong staan voor de inwoners klaar.