ODWH presenteert zich op 26 mei aan raadsleden

Op 26 mei presenteren de Omgevingsdiensten West-Holland en Midden-Holland, de gemeenschappelijke regelingen Holland Rijnland, de Veiligheidsregio en de RDOG (waaronder de GGD) zich aan de nieuwe raadsleden uit de Leidse regio en de Duin- en Bollenstreek.

De bijeenkomst is de tweede in de reeks waarin we raadsleden uitleggen wat een gemeenschappelijke regeling juridisch gezien is en welke rol de raadsleden hierin hebben. Ook vragen we aandacht voor regionale samenwerkingsverbanden (GR-en) en nemen we de raadsleden mee in de wereld van de Omgevingsdienst.

Raadsleden kunnen na de gemeenschappelijke presentatie kiezen om deel te nemen aan de verschillende workshops van alle deelnemers.

In de workshop van de Omgevingsdienst kunnen raadsleden kiezen om het gesprek aan te gaan middels een aantal stellingen.

Locatie

De kennismakingsbijeenkomst voor de raadsleden vindt op zaterdag 26 mei plaats in het DZB gebouw aan Le Pooleweg 11 te Leiden. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt van het gebouw. Als afsluiting vindt een borrel plaats.
De Omgevingsdienst West-Holland kijkt uit naar uw komst.