Met school naar kinderboerderij Merenwijk

Leer alles over jonge dieren en ga met groep 1 tot en met 4 naar kinderboerderij Merenwijk. Kom lammetjes aaien en houd kuikens op schoot bij ‘Dieren in het voorjaar’ van 3 maart t/m 8 april. En speel met de geiten in ‘Dieren in de wei’ van 16 juni t/m 3 juli 2020.

Scholen kunnen ook buiten de (deels) begeleide projecten langskomen voor een bezoek aan kinderboerderij Merenwijk. Met de basisschool de kinderboerderij bezoeken is alleen mogelijk na aanmelding via e-mail: nde@leiden.nl of via 071-5167711. Spreek vanwege beperkte bezetting alstublieft de voicemail in en geef de gewenste bezoekdagen aan. Het team van NDE-Leiden bestaat sinds 1 december 2019 uit Nanda van Beest, Annika van Veen en Marian Kathmann. Het team NDE (Natuur- en Duurzaamheidseducatie) van de gemeente Leiden kan ook adviseren over NDE op school.

Meer informatie en aanmelden

Intekenen op de (deels) begeleide projecten ‘Dieren in het voorjaar’ en ‘Dieren in de wei’ op kinderboerderij Merenwijk kan niet meer via de NME-gids. Ga naar www.verwonderpaspoort.nl/boeken en kies bij locaties: Kinderboerderij Leiden. 
Scholen uit de regio kunnen ook intekenen op projecten en zij betalen €40 per groep in plaats van €20.