Verwonderpaspoort: kost niks, levert veel op

Met het gratis Verwonderpaspoort kunnen leerlingen het hele jaar door deelnemen aan activiteiten bij alle Leidse organisaties met lesprogramma’s voor natuur, wetenschap en technologie, zoals Naturalis, Museum Boerhaave, Technolab, Hortus Botanicus en Duurzaam Leiden.

Verwonderwereld

VWPHet Verwonderpaspoort geeft docenten en leerlingen van alle groepen in het basisonderwijs toegang tot de zogenaamde Verwonderwereld met meer dan zeventig activiteiten. Op www.verwonderpaspoort.nl kunnen scholen kiezen welke activiteit het beste bij de klassen en leeftijdsgroepen past. Zodra uw school een activiteit geboekt heeft, krijgen de kinderen een gratis Verwonderpaspoort, waarmee ze op school en thuis aan de slag kunnen. Want ook ná school gaat het ontdekken door.

De Verwonderwereld is een digitale eilandenwereld waar kinderen - na de activiteit met school - zelf verder op ontdekkingsreis gaan. Neem alvast een kijkje op www.verwonderpaspoort.nl/start en zie voorbeelden van wat leerlingen straks thuis verder kunnen ontdekken. Doordat het paspoort gedurende de hele basisschooltijd door de leerlingen gebruikt en ingevuld wordt, krijgt het steeds meer vorm en diepte.
Het verwonderpaspoort is momenteel alleen verkrijgbaar voor scholen uit Leiden.

Meer informatie en aanmelden:

Kijk voor meer informatie op www.verwonderpaspoort.nl. U kunt uw leerlingen daar ook aanmelden voor een Verwonderpaspoort.