Bouwloket

De gemeente Noordwijk heeft de taken op het gebied van bouwen en verbouwen overgedragen aan de Omgevingsdienst West-Holland. Heeft u een vraag over bouwen, verbouwen, slopen, het kappen van een boom, of klachten over bouwen en verbouwen? Kijk dan eerst eens bij de Veelgestelde vragen Omgevingsvergunning Bouw.

Staat uw antwoord er niet tussen? Inwoners van de gemeente Noordwijk kunnen via verschillende manieren in contact komen met het Bouwloket van de Omgevingsdienst West-Holland.

  • Telefonisch via 071–4083200 (ma t/m vrij tussen 09.00 – 14.00 uur). Buiten openingstijden kunt u een terugbelverzoek achterlaten.
  • Per e-mail via infobouwen@odwh.nl. Via deze weg kunt u tevens stukken opvragen uit het bouwarchief.
  • Vanaf 2 april 2019 op afspraak in het gemeentehuis van de gemeente Noordwijk. Het Bouwloket is dinsdag, woensdag en donderdag tussen 08.30 - 12.30 uur geopend op locatie Voorstraat 42. Voor het maken van een afspraak kunt u via bovenstaande manieren contact opnemen met de Omgevingsdienst.
Let op: het Bouwloket is opgericht voor informatieverstrekking over wet- en regelgeving. Wilt u weten of uw plan haalbaar is? Dan adviseren wij u een vooroverleg in te dienen via de website van Omgevingsloket Online (www.omgevingsloket.nl).